Èxit del Taller de Finançament Alternatiu amb ACCIÓ i ECrowd!

L’auditori de la seu de Barcelona Activa es va omplir el passat dimecres 13 de maig de persones interessades en conèixer les possibilitats que ofereix el finançament alternatiu per obtenir els recursos amb què tirar endavant els seus projectes professionals, així com d’inversors disposats a descobrir noves possibilitats d’inversió. Un acte on els assistents van poder conèixer les explicacions que la Responsable de Finançament Internacional i Alternatiu d’ACCIÓ, Sandra Font, va posar damunt de la taula. La intervenció de la representant d’ACCIÓ va servir per constatar l’augment que el sector de les finances alternatives està protagonitzant al nostre país tal com recull la segona edició del Catàleg de Finançament Alternatiu, que el proper dijous 21 de maig presenta la Generalitat de Catalunya, i on es recullen fins a deu tipus d’instruments financers alternatius a la banca amb un total de 85 proveïdors.

ACCIÓ ECrowd Finançament Alternatiu

Taller de Finançament Alternatiu amb ACCIÓ i ECrowd!

El repàs de les diferents modalitats del finançament alternatiu va acabar centrant-se en el crowdlending en general i en ECrowd! en particular. El seu director general Matthieu van Haperen va presentar el nou projecte disponible a la plataforma: la recollida de 30.000 Tm de biomassa forestal per lluitar contra el perill dels incendis.

Així mateix els assistents van poder seguir de prop les explicacions de Carles Bock, el director general de l’empresa LA CALA FIBRA, que mitjançant ECrowd! està aconseguint el finançament necessari per tirar endavant l’ampliació de la xarxa de fibra òptica de la població de l’Ametlla de Mar (Tarragona).

Abans de donar pas al que va ser un intens diàleg amb el públic assistent, Daniel Oliver, el president de l’Asociación Española de Crowdfunding i director general de CapitalCell i de Creoentuproyecto, va parlar de l’equity crowdfunding i de les seves grans possibilitats com a captació de capital per emprenedors.

L’acte d’aquest passat dimecres s’emmarca en l’acord subscrit per ECrowd! i ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya per difondre per tot el territori català el finançament alternatiu.

 

L’equip de ECrowd!

www.ecrowdinvest.com

Tags:

Deja un comentario

Todos los campos son obligatoríos. Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

Responsable: Ecrowd Invest PFP, S.L.
Finalidad: Alta, Communicaciones, Dar respuesta, Gestionar las dudas o preguntas del interesado.
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Para dar cumplimiento al servicio, en algunos casos es necesario la cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos, como se explica en la información adicional
Información adicional: Politica de privacidad (incl. redes sociales y blog)